کلینیک درمان بیخوابی تهران: راهحلی معتبر برای بیخوابیهای مقاوم
در کلینیک خواب دکتر مصطفی امیری، به عنوان یکی از مراکز معتبر درمان اختلالات خواب در تهران، با استفاده از روشهای نوین و تخصصی، بیخوابیهای مقاوم به درمانهای معمول را با موفقیت بالا درمان میکنیم. دکتر مصطفی امیری، فلوشیپ اختلالات خواب، با سالها تجربه در زمینه درمان بیخوابی و اختلالات خواب، بهترین خدمات را به بیماران ارائه میدهد.
بیخوابی چیست؟
بیخوابی یا اختلال خواب به وضعیتی اطلاق میشود که در آن فرد دچار مشکلاتی در خوابیدن میشود. علائم بیخوابی شامل موارد زیر است:
- دشواری در به خواب رفتن (بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد)
- بیدار شدن مکرر در طول شب و مشکل در خوابیدن مجدد
- بیدار شدن زودهنگام (صبح زود)
- خواب ناکافی و عدم احساس تازگی و سرزندگی پس از بیدار شدن
علل بیخوابی
بیخوابی میتواند به دو نوع حاد و مزمن تقسیم شود. علل بیخوابی حاد ممکن است شامل:
- استرسهای زندگی (از دست دادن شغل، مرگ عزیزان)
- بیماریهای روانی و جسمانی (افسردگی، بیماری دوقطبی)
- ناراحتیهای فیزیکی (آرتروز، کمردرد)
- عوامل محیطی (سر و صدا، نور)
- اختلالات برنامه خواب (جت لگ، کار شیفتی)
علل بیخوابی مزمن شامل:
- استرس و نگرانی دائمی
- درد و ناراحتی شبانه
- بیماریهای جسمانی و اختلالات خواب دیگر (آپنه خواب، سندرم پای بیقرار)
درمان بیخوابی
درمان بیخوابی بسته به نوع آن متفاوت است. بیخوابی حاد ممکن است نیاز به درمان نداشته باشد و با عادات خواب سالم قابل مدیریت باشد. در صورتی که بیخوابی باعث خوابآلودگی و خستگی در طول روز شود، پزشک ممکن است داروهای خوابآور را برای مدت کوتاهی تجویز کند. با این حال، ایمنی و اثربخشی این داروها در درازمدت هنوز مشخص نیست و باید از مصرف طولانیمدت آنها اجتناب شود.
بیخوابی مزمن نیاز به درمانهای تخصصیتری دارد. درمانهای رفتاری شناختی (CBT) میتوانند به تغییر رفتارهای مخرب و ایجاد عادات خواب سالم کمک کنند. همچنین، تکنیکهای آرامسازی، بیوفیدبک و درمانهای شناختی میتوانند به بهبود خواب کمک کنند.
مراجعه به پزشک
برای درمان بیخوابی، میتوانید ابتدا با پزشک عمومی مشورت کنید. در صورتی که بهبودی حاصل نشد، مراجعه به متخصص اختلالات خواب، روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب توصیه میشود.
یافتههای جدید علمی
در پنج سال اخیر، تحقیقات نشان دادهاند که درمانهای رفتاری شناختی و تکنیکهای آرامسازی میتوانند تأثیر بسزایی در درمان بیخوابی مزمن داشته باشند. همچنین، افزایش توجه به سلامت روان و کاهش استرس به عنوان عوامل مؤثر در بهبود کیفیت خواب شناخته شده است. کلینیک خواب دکتر مصطفی امیری با بهرهگیری از این یافتهها، خدمات خود را به روز کرده و به بیماران کمک میکند تا به بهبود خواب و کیفیت زندگی خود برسند.
منابع
- Cognitive Behavioral Therapy for Insomnia: A Systematic Review – Sleep Medicine Reviews
- The Role of Psychological Factors in Insomnia – Journal of Clinical Sleep Medicine
- Long-term Efficacy of CBT-I for Chronic Insomnia – American Journal of Psychiatry
- The Impact of Sleep Disorders on Mental Health – Sleep Health
- Management of Insomnia – Chest Journal
سلام به من کمک کنیدامکان حضورم درتهران نیست من اختلال ۲قطبی وافسردگی داشتم و۲مرتبه بستری شدم بیمارستان ابن سینامشهدوسابقه ی خودکشی نیزدارم متولد۶۵هستم و۱دختر۱۲ساله دارم دارومصرف نمیکنم به شدت چاق هستم وزنم ۸۵وقدم ۱۷۴هست بدنم به شدت دردمیکنه ازفرق سرم تا نوک پام بی خوابی شدیددارم وشبها نمیتونم بخوابم وروزمیخوابم ازتون عاجزانه میخوام کمک م کنیدداروهای اعصاب وروان روهمه مدلش روخوردم واثری بجزچاقی نداشته وهمچنین قرصهای خواب اصلااثرنداره کمک م کنید
سلام. پسر هفت سال و نیمه ای دارم که از حدود چهار سالگی موقع تب یا خوابیدن در جای گرم علائم وحشت در خواب از خود نشان می دهد. به طرز وحشتناکی بین خواب و بیداری برای حدود ده دقیقه به شدت می ترسد. آرام و قرار ندارد. موهایش خیس عرق است. ممکن است فریاد بزند و انگار از خواب بیدار نمی شود. به من و پدرش نگاه می کند ولی از ما از زمین از همه چیز می ترسد و با وحشت به این طرف و آن طرف می رود. تنها کاری که می کنیم این است که سعی میکنیم با در آغوش گرفتن، آب دادن و… کمی دمای بدنش را پایین بیاوریم. معمولا در ساعت اول خوابش ایجاد می شود. خیلی تجربه ی بد و وحشتناکی ست. لطفاً کمکم کنید. امکان حضور در تهران آن هم با این شرایط کنونی وجود ندارد. لطفا راهنماییم کنید.